Direktsändning från Åbo på Kanal Ratatosk

Hjärtligt välkomna till en lördagkväll på Cafe Ratatosk där vi följer berättartävlingen i Åbo tillsammans! Ni vet så där som skränande fotbollshuliganer som sitter på puben och tittar på storbilds-TV. Och vrålar som brunstiga gorillor när hemmalaget gör mål. Eller så kan man nöja sig med en stillsam kopp vegetariskt te och skicka små trevliga kommentarer till cafet.

Den första rapporten kommer klockan 16.00 svensk tid och sedan är ambitionen att uppdatera så ofta som möjligt. Jag och Annemarie som är på plats i Finland ska göra vad vi kan med hjälp av SMS. Du själv kan alltså delta i festligheterna genom att läsa och skriva kommentarer, analysera, protestera och applådera. Det kan bli som en lite långsammare  och lättsammare grupp-chatt. Därför är du mycket välkommen tillbaka hit på lördag kväll!

PS Detta är samtidigt en födelsedagsfest för cafet, som helt avsiktligt startade i samband med nordiska slammet i Oslo i fjol. Det som Torgrim Mellum Stene berättar om i sitt inlägg i den aktuella diskussionen:

«Og finalen på BLÅ var en suksess, det har vel knapt vært så mange publikummere på et fortellerarrangement noensinne. Lise Grimnes (som aldri hadde vært på BLÅ) lette etter utestedet, og da hun så en kø like lang som Midgardsormen uttalte hun: “Her kan det ikke være! Det er jo kø.”

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s