Rapporter, gratulationer och frågor om Fortællere i Danmark

Idag samlades danska fortellere i Odense. Det var ett «toppmöte» som förberetts under lång tid. Danmark har nu fått en landsförening. Läs rapporter, gratulera och ställ frågor i kommentarerna!

9 responses to “Rapporter, gratulationer och frågor om Fortællere i Danmark

 1. Der forhandles for fuld skrue i et hjørne af Mimeteateret i Odense hvor danske fortællere er samlet til stiftende generalforsamling i den nye danske landsforening.
  Vi andre holder forlænget frokostpause mens en ivrig diskussionsgruppe pudser og omformulerer oplægget til FORMÅL!!
  Hvad er mundtlig fortælling? Hvordan skal vi definere det i vores formål uden at det bliver for langt og kringlet?
  Der er skarpe holdninger og stærk meningsudveksling, og vi satser på at det bliver supergodt lige om lidt når de er færdige…

 2. Och vad ska ni heta?

 3. historieforteller

  Gratulere til Danmark, forventer full rapport når dere er ferdig:)

  Hilsen Heidi

 4. Så blev der lavet en landsforening!!!!
  Den kom til at hedde Fortællere i Danmark og bestyrelsen består af Marie Louise Kjær fra Odense, Anna Grethe Bech fra Jylland, Annemarie Krarup fra Sjælland (formand) og suppleanter: Ingrid Hvass fra Jylland og Ellen Dahl Bang fra Købehavn.

 5. Vilka är de största utmaningarna inför framtiden? Vilken nytta har danska fortellere av föreningen? Vad betyder det för det nordiska samarbetet?

 6. Vibeke Svejstrup

  Som I nordiske venner måske har bemærket, har vi i Danmark rent politisk (valget for nylig) lagt ud med stærke, dygtige, varme kvinder.
  Det samme sker i det danske fortællemiljø. Se blot disse fem frodige og frejdige kvinder, der påtager sig at bære den nyfødte danske forening for fortællere frem i lyset. ENDELIG fik vi den forening ! Tak I gæve fem.
  Hvem skal ha` blomster, spørger Ulf. Det skal selvfølgelig de, som tog sliddet på sig med alt det forberedende arbejde – nogle af dem er usynligt tilstede på billedet – nogle af dem lidt i baggrunden – men os, der var med til fødslen i dag i Odense (oh, hvilke veer vi var igennem – sammen) kender dem og takker dem. Giv dem mælkebøtter (maskrosar) – disse blomster, som ikke kan undertrykkes, men bare overlever. TAK FOR EN HISTORISK DAG . Vibeke, Randers.DK

 7. Man kan faktiskt se även män både på videon och i bildgalleriet ;-). Men jag instämmer också i hyllningskören till den danska kvinnokraften! Vill också påminna om rapporten från ett möte i efteråret 2010. Det kanske kan väcka lite minnen och ge ett litet historiskt perspektiv.

 8. Tak for dine gode kommentarer, Vibeke! Og tak Ulf for at have lavet fine film ud af mine små rå optagelser.
  Se den udsendte pressemeddelelse på vores midlertidige hjemmeside (http://fortaellernet.wordpress.com/fortaellere-i-danmark-vores-nye-landsforening/) og send gerne selv en ud til jeres lokale medier, danske fortællere.
  🙂 Annemarie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s