Andre Historier – Personlige historier fra levd, ulevd og drømt liv

I Norge har vi igangsatt et helt nytt konsept: «Andre Historier på Det Andre Teatret». Inspirert av bl.a. The Moth (True Stories Told Live) i USA er Andre Historier stedet der slampoesi, muntlig fortelling, Spoken Word og Stand-Up møtes. En scene for “Personlige historier fra levd, ulevd og drømt liv”. Vi inviterer til kvelder fulle av livsfortellinger, noen ganger morsomt, noen ganger rart, noen ganger rørende, men alltid engasjerende – fremført av muntlige fortellere, komikere, stuntpoeter og publikum selv.

Hver kveld har et tema. Til nå har vi kjørt temaene «Kjærlighet», «Jobben» og «Senga». Hver gang er det også to åpen mic-historier fra publikum knyttet til tema på max. 5 minutter. Arrangementet har vært en stor suksess og trukket til seg et eget kjernepublikum utenfor de vante miljøene.  Vi har laget en liten rapport fra premierekvelden som du kan se her:

Her får utøvere i ulike Spoken Word-grener møte hverandre og bli inspirert av hverandre, og det skaper en enorm variasjon for publikum. Andre Historier finner sted på Det Andre Teatret, en helt ny norsk fringescene for improteater og andre sceniske former som ikke har sitt eget teater.

Gå ellers inn på andrehistorier.no for å lese mer!

Andre Historier er arrangert av Albatrass, Kristine Haugland, Christer Torjussen og Torgrim Mellum Stene. Støttet av Fritt Ord. Co-produksjon: Det Andre Teatret.

2 responses to “Andre Historier – Personlige historier fra levd, ulevd og drømt liv

  1. Ih, hvor det lyder spændende!

  2. Tack Torgrim! Himla bra med video så man får lite av stämningen. Och snart är det ju Spoken Word-festival i Odense. Jag tror att det finns massor att utforska här! Kan du eller någon annan som varit med säga lite mer om hur de olika muntliga genrerna samverkar, stör eller lyfter varandra? Har ni lärt er något intressant? Hur utvecklas konceptet?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s